lasickui Atrašyta Spalio 27, 2014 Pranešti Share Atrašyta Spalio 27, 2014 Buvo smagus žaidimas. Ačiū. O ir oras puikus pasitaikė. Begiojant nebuvo nei per karšta nei per šalta. Gal kiek sudėtinga buvo iškarto dviem frontais kovoti, bet buvo gera patirtis.P.S. Rytinė kava buvo labai i naudą.ir požaidybinis kibinas su sultiniu labai pravertė :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pilot Atrašyta Spalio 28, 2014 Pranešti Share Atrašyta Spalio 28, 2014 Mano 3 eurocentaiBendrai žaidimas gavosi geras, dinamiškas :)Mums raudoniesiėms pagadino daug nervų " terminatorius" . Pačioje pradžioje 2 kartus puolėme sektantų bazę, ir abu kartus atakos žlugdavo butent dėl " terminatoriaus". Paskui t. p. kelis kartus užsiraudavome ant jo. Suprantu kad sumanimas buvo toks, kad "terminatorius" turėjo prilaikyti puolančiuosius (raudonuosius, melynuosius) nes sektantų buvo mažiau ir daug naujokų. Geras sumanimas. Bet skaitau kad "terminatorius" persistengė. Melyniesėms matyt pasisekė daugiau, nes artileriją jie visgi gavo iš sektantų. Tai tiek pastabų. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TERMINATOR Atrašyta Spalio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Spalio 29, 2014 :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TERMINATOR Atrašyta Spalio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Spalio 29, 2014 Tie kurie pas mane nuomavo ginklus, PRASAU GRAZINTI KAUKES (TEL. 862222344) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skif Atrašyta Spalio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Spalio 29, 2014 Tie kurie pas mane nuomavo ginklus, PRASAU GRAZINTI KAUKES (TEL. 862222344) kaukes pas mania Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TERMINATOR Atrašyta Spalio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Spalio 29, 2014 kaip galima butu susitikti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar