Raptor Atrašyta Rugpjūčio 11, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 11, 2014 Aciu uz zaidima - buvo fun Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SASairsoft Atrašyta Rugpjūčio 11, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 11, 2014 Video uzskaitau. :) Reiks gal ir pas jus sudalyvauti. Visiskas naujokas esu vilniaus zaidimuose.Buvau si savaitgali pas kariauk.lt nuvyle mazokas zmoniu skaicius ir visiskai nezinoma vietove tuo tarpu kai kiti zino viska kiaurai :) bet cia patirties trukumas. O pas jus kaip matau gausesnes pajegos :) Kiek dalyviu? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skif Atrašyta Rugpjūčio 12, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 12, 2014 Video uzskaitau. :) Reiks gal ir pas jus sudalyvauti. Visiskas naujokas esu vilniaus zaidimuose.Buvau si savaitgali pas kariauk.lt nuvyle mazokas zmoniu skaicius ir visiskai nezinoma vietove tuo tarpu kai kiti zino viska kiaurai :) bet cia patirties trukumas. O pas jus kaip matau gausesnes pajegos :) Kiek dalyviu?zmoniu buvo ne ka daugiau kaip pas Kariauk.lt,tiesiog skirtingi zaidimai,mes ne konkurojam su Kariauk.lt,kai ne atroditu! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sky Soldiers Atrašyta Rugpjūčio 12, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 12, 2014 zmoniu buvo ne ka daugiau kaip pas Kariauk.lt,tiesiog skirtingi zaidimai,mes ne konkurojam su Kariauk.lt,kai ne atroditu! :ph34r: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raptor Atrašyta Rugpjūčio 13, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 13, 2014 FOTKES!!!https://plus.google.com/photos/107888997425856570822/albums/6046938594703936065 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar