AHAPXuCT Atrašyta Balandžio 8, 2014 Autorius Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Tikrai TAIP!!! Praeita karta muzikantai neblogai uzdirbo bare uz koncertavima :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gisis Atrašyta Balandžio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Gal galite temą į vieną regioną susikelti? Ačiū! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AHAPXuCT Atrašyta Balandžio 8, 2014 Autorius Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Gal galite temą į vieną regioną susikelti? Ačiū!Deja,tai padaryti gali tik moderatoriai... jei jie tai padarytu - butume dekingi. Manau zaidimas vertas buti dideliu zaidimu skiltyje,g.b. galima ir diskusija perkelti i ten Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Balandžio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Perkelta Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lappe Atrašyta Balandžio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Ant paso su fotke štampą uždėsite? Vizą ar pan.? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Леший Atrašyta Balandžio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Ant paso su fotke štampą uždėsite? Vizą ar pan.? Apie tai sužinosite pasų poskyryje esančiame priezonio teritorijoje... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
th0rn3 Atrašyta Balandžio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Jeigu turėsiu NSP-3 naktinio matymo optika ar galėsiu ją naudot? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AHAPXuCT Atrašyta Balandžio 8, 2014 Autorius Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Jeigu turėsiu NSP-3 naktinio matymo optika ar galėsiu ją naudot?taip Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Леший Atrašyta Balandžio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 Jeigu turėsiu NSP-3 naktinio matymo optika ar galėsiu ją naudot? Bent jau netapsi maistu... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wYnz Atrašyta Balandžio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 O tokie antsiuvai būs? https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10169454_640921239297126_601533344_n.jpg :))) O šiaip klausimas, ar šių metu, ar anų metų stalkerio pranešimuose skaičiau apie ginklus. Lygtais buvo parašyta, kad pradžioje galima būs naudoti tik pistoletą, bent jau stalkeriams, kitoms grupuotėms nežinau. Tai tiesa ar ne? Jeigu tiesa, ką jeigu aš būsiu be pistoleto tik su automatu, man būs suteiktas pistoletas, ar man iš anksto (iki žaidimo) teks įsigyti, išsinuomoti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Леший Atrašyta Balandžio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2014 O tokie antsiuvai būs? https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10169454_640921239297126_601533344_n.jpg :))) O šiaip klausimas, ar šių metu, ar anų metų stalkerio pranešimuose skaičiau apie ginklus. Lygtais buvo parašyta, kad pradžioje galima būs naudoti tik pistoletą, bent jau stalkeriams, kitoms grupuotėms nežinau. Tai tiesa ar ne? Jeigu tiesa, ką jeigu aš būsiu be pistoleto tik su automatu, man būs suteiktas pistoletas, ar man iš anksto (iki žaidimo) teks įsigyti, išsinuomoti? Tai yra pirmo žaidimo tęsinys (skaityk legendą), todėl ginklų aktyvuoti nereikia (skaityk taisykles). Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Paganarh Atrašyta Balandžio 10, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 10, 2014 Hi! Estonian player here. As we haven't had Stalker game in our country for two years already, we're really itching for a game :DWhat do you think, would we be ok on the game with knowledge of only english and russian languages?Players would be approximately 8 (can't tell yet, as saw the game announce only yesterday) and we're Monolith players. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Леший Atrašyta Balandžio 10, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 10, 2014 Hi! Estonian player here. As we haven't had Stalker game in our country for two years already, we're really itching for a game :DWhat do you think, would we be ok on the game with knowledge of only english and russian languages?Players would be approximately 8 (can't tell yet, as saw the game announce only yesterday) and we're Monolith players. Ответил в ПМ. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Леший Atrašyta Balandžio 13, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 13, 2014 pernai metais,kalbejot,lad pateikus turima senojo zaidimo dalyvio pasa, bus nuolaida ar bonusai?Aš irgi tai girdėjau, prisidedu prie klausimo, ar bus nuolaida :)Dar klausimas dėl nuolaidų pernai dalyvavusiems ir pasus išsaugojusiems žaidėjams, kada žinosim kokia ta nuolaidėlė.Mūsų kompanijoj 2 tokie žmonės yra. Dėl nuolaidos: Visiems žaidėjams kurie išsaugojo Паспорт'ą iš praeito žaidimo, iš organizatorių gaus vieną LK sauso maisto davinį, bet poligone registracijos metu reikės jį pateikti organizatoriams. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Леший Atrašyta Balandžio 15, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 15, 2014 Apmokėjusių žaidėjų sąrašas patalpintas Registracijos skiltyje 2 poste. Kaip matote vietų skaičius ribotas, todėl nedelskite su apmokėjimu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pilot Atrašyta Balandžio 15, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 15, 2014 Teko pakariauti prieš porą metų. Tikrai idealus poligonas. Ir miškas ir pastatai ir bunkeriai. Kiek žinau tai buvusi taktinių raketų bazė. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mantism Atrašyta Balandžio 17, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 17, 2014 Kas bus kontrolierius, tai čia patarimai anturažui, keli kontrolieriai zonoje: tikiuosi užvaldymas vyks elektroninio komposterio pagalba ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
NEON_as Atrašyta Balandžio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 29, 2014 Klausimas orgams - Situacija: Radau granatą ("zanačką") ir įsidėjau ją į granatos krepšiuką (pouch`ą) pritaisytą prie lemenės. Mane nukovė kitas žaidėjas. Apieškojimo metu žaidėjas ištuštino mano "žaidybinių daiktų krepšį", tačiau granatos nepaėmė, nes ji buvo liemenėje ir apžiūrėti jos, nesumąstė.Klausimas - Ar granatas, kaip žaidybinį daiktą, laikyti daiktų krepšyje? Ar Apieškantis žaidėjas pats kaltas, jog nerado ar aš turėčiau jam pasakyti, kad yra dar ir granata?Jei žaidėjas nepaėmė granatos, suprantama, jog turiu ją palikti gulėti toje vietoje, kur mane nukovė ir išeiti į mertviaką. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Леший Atrašyta Balandžio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 29, 2014 Klausimas orgams - Situacija: Radau granatą ("zanačką") ir įsidėjau ją į granatos krepšiuką (pouch`ą) pritaisytą prie lemenės. Mane nukovė kitas žaidėjas. Apieškojimo metu žaidėjas ištuštino mano "žaidybinių daiktų krepšį", tačiau granatos nepaėmė, nes ji buvo liemenėje ir apžiūrėti jos, nesumąstė.Klausimas - Ar granatas, kaip žaidybinį daiktą, laikyti daiktų krepšyje? Ar Apieškantis žaidėjas pats kaltas, jog nerado ar aš turėčiau jam pasakyti, kad yra dar ir granata?Jei žaidėjas nepaėmė granatos, suprantama, jog turiu ją palikti gulėti toje vietoje, kur mane nukovė ir išeiti į mertviaką.1. Granatas, šovinius, vakcinas, artefaktus laikome krepšyje, čia reikia tam kad apieškant nereikėtų grabalioti kito žaidėjo bei nurenginėti jį iki kojinių. :)bet visada reikia užduoti kontrolinį klausimą: ar turi granatą, vakciną ir tt. - žaidėjas visada privalo atsakyti sąžiningai ir jeigu turi kitoje kišenėje "netyčia" pasidėjęs privalo atiduoti apieškojimą atliekančiam žaidėjui. 2. Grantų, šovinių, vakcinų, maisto, vandens ir t.t. išskyrus artefaktus nukovimo vietoje palikti nereikia. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jackson Atrašyta Balandžio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 29, 2014 cool )) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Joe Atrašyta Gegužės 1, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 1, 2014 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dealexus Atrašyta Gegužės 2, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 2, 2014 Sveiki. Ar bus uz monstru nuzudima kazkokie bonusai? Ar monstrai tures kazkokius spec. artefaktus: uodegas, pedas, galvas. Ar bus rengiamos medziokles??? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Joe Atrašyta Gegužės 2, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 2, 2014 o antsiuvai bus,ar patems darit? pvz Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
NEON_as Atrašyta Gegužės 2, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 2, 2014 Aišku, kad patiems. Orgams perdaug kainuotų visiems antsiuvus padaryt. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dealexus Atrašyta Gegužės 2, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 2, 2014 Va cia as manau orgai galetu padariti. As pvz tikrai damokeciau koki15-20lt uz puses antsiuva. Nu benta jau S.T.A.L.K.E.R. antsiuva tai pasimciau Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai