AugisS Sukurta Lapkričio 19, 2013 Pranešti Share Sukurta Lapkričio 19, 2013 Sveiki, gal atsirastu gerasis žmogus ir išnuomuotu man mechaninę dėtuvę - geriau būtu bent pora :) Reikėtu 2013-12-01 http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?%2Ftopic%2F10544-demokratijos-keliu-epizodas2%2F Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Baronasno1 Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 19, 2013 ne visu gamintoju ginklams tinka belenkokios apkabos. parasyk savo ginklo gamintoja. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AugisS Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 19, 2013 kol kas nezinau, kariauk.lt isnuomuos man sitam musiui, kai suzinosiu prasysiu. kol kas as zalias :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tom500 Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Kariauk visada nuomuoja JG ( Jing Gong ) G36c Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
paklydes Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Jei nori galiu isnuomoti-parduoti bunkerine detuve Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tankystas Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 19, 2013 ne visu gamintoju ginklams tinka belenkokios apkabos. parasyk savo ginklo gamintoja. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dzeimsas Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 19, 2013 kol kas nezinau, kariauk.lt isnuomuos man sitam musiui, kai suzinosiu prasysiu. kol kas as zalias :)tai kariauk lt ir prasyk, tuo paciu ir issinuomosi Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar