heroxas Sukurta Rugsėjo 26, 2013 Pranešti Share Sukurta Rugsėjo 26, 2013 nekeidzia man ikelti niekaip nuotrauku,kas cia per .. ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mordaboy Atrašyta Rugsėjo 26, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 26, 2013 Gerbiamasis, pasinaudokite paieška. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/7971-forumo-fotkiu-prisegimas/ Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nitro Atrašyta Rugsėjo 27, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 27, 2013 Man irgi neina ikelt foto. Be to neina redaguot parasyto teksto. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Rugsėjo 27, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 27, 2013 Man irgi neina ikelt foto. Be to neina redaguot parasyto teksto. Kurio teksto neisheina redaguoti ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nitro Atrašyta Rugsėjo 27, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 27, 2013 Konkretus atvejis: atsirakinu tema, noriu redaguoti parasyta zinute ir i ja ikelti nuotrauka. Man neduoda pasinaudoti nei viena funkcija is irankiu juostos. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar