Pilot Sukurta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Sukurta Rugsėjo 23, 2013 Sveiki kolegos. Laikas nuo laiko sutinku airsofterius įvairiuose įstaigose ir kompanijose. Tai gi pasidarė idomu, o kokių profesijų žmonės žaidžia airsoftą? :)Taigi papasakokite dirbate ar mokotės? Kokia Jūsų profesija? Komanijų nurodyti nereikia ;) Aš pavyzdžiui dirbu medicininės technikos inžinieriumi. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
StepasRudnickas Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Man atrodo, kad labai įvairiai bus :) Aš asmeniškai studijuoju archeologiją Vilniaus universitete. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikis Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Dirbu juvelyrikos sritį Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
paklydes Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 As gaminu vamzdzius :). Nashe delo truba :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Darokas Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Aš gaminu pastolius vidaus darbams , plačiau apie tai čia : www.buitiniaipastoliai.lt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Aš esu kosmonautas bandytojas. Tik dabar darbo mažai... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Nerijus Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Aš esu kosmonautas bandytojas. Tik dabar darbo mažai...:D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
th0rn3 Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Freelanceris, programuoju, video montuoju, prie žaidimų kūrimo prisidedu, VU IT studijuoju. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Beneris Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Web programuotojas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Piestas Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Elektronikos inzinierius Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyge Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 suvirintojas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Renat Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 aukstalipis , studijoju vtvpmc komp.derintojas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J.Aivaras Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 ;)http://www.liviko.lt/index.php?id=10743 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aiversas Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Technologijų mokytojas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas12 Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Virėjas, statybininkas, aukštalipis,apsaugininkas,socialinio darbuotojo padejėjas, kolkas tiek toliau bus matyt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 vip vietų spekuliantas, tampytojas. Kartais mokau žudyti. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mantas79 Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 plataus profilio pastumdelis Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aurimas Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Inžinierius, montuotojas, projektuotojas ir šiaip profesionalus bedarbis. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Doger Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 23, 2013 Klebonas ir Garliavos egzorcistas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lappe Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 vip vietų spekuliantas, tampytojas. Kartais mokau žudyti.Užskaitoma :D Į temą - teisė.Rašau, nes tikrai įdomu..... Mieste vienas kito neatpžįstam ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Pasimetusiu pixeliu filmuotoje medziagoje ieskotojas ir tautos girdytojas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spyglys Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 1. Maketuotojas (visokios spaudos). 2. Baldų projektavimas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Winston Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Traktoristas :) (dirbu žemės ūkio srityje) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
OSO Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Barmenas, stalius, vadybininkas, pardavimu vadovas, komercijos direktorius.... po to teko ir indus plaut ir apsauginiu dirbt na o dabar savininkas vertimu biuro http://www.klaipedosvertimai.lt/ Kreipkites jei ka :) Klaipedeciai jau zino kad nuolaidos saviems suteikiamos net ir ne sezono metu :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
simukas Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 24, 2013 pardavimu vadybininkas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar