J.Aivaras Atrašyta Rugsėjo 20, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 20, 2013 Busiu jeigu nelys, bus 25 laipsnai silumos ir bus keliolika vergu kurie mane nesios, Nes begioti man pareigos neleidzia.... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wYnz Atrašyta Rugsėjo 21, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 21, 2013 +3 žmonės, dar gali dalyvauti 2 bet kol kas dar 50/50, pranešiu paskui. (Visi nuomininkai)O kaip suprasti 1 lygis "su automobiliu"? Ir dar labai kvailas klausimas, nuomininkam būs ir drabūžiai duodami? Patikslinu: 2 žmonės (nuomininkai) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AR3LAV Atrašyta Rugsėjo 21, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 21, 2013 Ar3lavGogaPasa Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aurimas Atrašyta Rugsėjo 22, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 22, 2013 Pagarba organizatoriams. Kad ir su neperdaugiausiai karių, bet vistiek sugebėjo surengti idomų žaidimą su besikeičiančiom užduotim. Taip pat didelis dėkui už taktikos pamoką. Sužinojau daug naujo, prisiminiau tai ką jau buvau pamiršęs. Manau, kad ir nuomininkai gavo daugiau nei tikėjosi. Ne vien tik paprastą pasišaudymą dėl fragų. Dėkui raudoniesiems ir geltoniesiems, iki kitų susitikimų. ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zveras Atrašyta Rugsėjo 22, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 22, 2013 Taktikos pamoka gerai, reikėtų daugiau tokių per visokius L1 žaidimukus ar šiaip rengti susitikimus taktiniams apmokymams. Laisvai samdomiems iš esmės nėra kitos progos tokiems dalykams. Mano nuomone, viskas šį kartą pasisekė. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wYnz Atrašyta Rugsėjo 22, 2013 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 22, 2013 Netik pasišaudėm, bet dar kažko išmokom ir dar pasivažinėjom :) Labai patiko skirtingos užduotys ir smagu, kad pavyko net 5 užduotys padaryti, o ne tik kokias 2 kurios užsitestu po 2 valandas. Didelis Ačiū organizatoriams. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai