Spring Sukurta Liepos 23, 2013 Pranešti Share Sukurta Liepos 23, 2013 Taigi kaip matote is pavadinimo man reikia pagalbos del ginklo AGM 002. Beda yra tame kai as uztaisau ginkla ir issaunu ir issaudineju nemazai kartu uztaisau gal 20-30 kartu ir man atsilaisvina tokia verzle prie uzsitaisimo rankeneles ir kai bandau uztaisyt kartai uzsitaiso o kartais ne ir reikia man ji priverzt. Man nepatinka jo priverzinet beveik kas detuve tai gal galit padet busiu dekingas labai. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikis Atrašyta Liepos 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 23, 2013 Gali būt,kad sriegis išsibrūžino išsisuk tą varžtą ir pasižiūrėk,jei taip reiks persisriegt. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Liepos 23, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 23, 2013 Nusipirk melynos spalvos klilju sriegiams (jie nera permanent, tai esant poreikiuiu, pasistengus atsuksi). Yra senukuose ar auto daliu parduotuvej. Kaina apie 6-10 lt. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
paklydes Atrašyta Liepos 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 24, 2013 Jeigu sriegis pusetinas galima naudoti uzspaudziamaja poverzle, "graveriu" vadinama, jeigu tilps tvirtimo vietoje. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar