kariauk Sukurta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Sukurta Liepos 18, 2013 Data : 2013-07-21Laikas : 11:00-16:00Lygis : 1Dalyvio mokestis : 20 LtĮrangos nuoma : tel. 865511157 Atvykimas http://www.kariauk.lt/lt/kontaktai/ Būtina išankstinė registracija Žaisime su mediko taisykle Pasiimkite binto min. 5 m. Laikomės LSB tiuningo limitų, matuosime ginklus. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
th0rn3 Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 Būsiu 100% Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
entanis Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 DALYVAUJIU :ph34r: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Piestas Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 Registruojuos. + vienas nuomininkas su manim (jei galima) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skalikas Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 Būsiu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dainys Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 Būsiu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Whale Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 Dalyvausiu... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zveras Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 Dalyvausiu. Beje, kur vyks? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domass Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 Busiu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Shiroi Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 +1 Galima gal vietą sužinoti kur atvykti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
C_h_a Atrašyta Liepos 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 18, 2013 Busiu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kariauk Atrašyta Liepos 19, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 +1 Galima gal vietą sužinoti kur atvykti?http://www.kariauk.lt/lt/kontaktai/ Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zveriss Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 90% busiu +1 nuominikas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Deimos Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Battle Fox: DeimosDanaD ?Lioma Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Talonas Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 dalyvausiu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Antoskalt Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Sveiki esu visai naujas šiame reikale :) tačiau labai noriu išmėginti šią pramogą. Turiu pora klausimėlių, turiu štai tokį pistoletą http://www.airstrike.lt/airsoft-ginklai/pistoletai?product_id=724 . Ar galima būtų dalyvauti sekmadienį vykstančiame žaidime su juo? Jeigu mano atsinešti ginklai viršys leidžiamas normas ar bus galimybė be išankstinio susitarimo vietoje išsinuomoti ginklų? Ir kas yra ta mediko taisykle ?:) Kaip ir minėjau esu visiškai žalias šiame reikale todėl bet kokia informacija laukiama :)) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shyp Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 busiu :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dvorf Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Dvorf,X-LOG +1 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vandal Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Dalyvausiu kaip nuomininkas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pufiks Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Sveiki esu visai naujas šiame reikale :) tačiau labai noriu išmėginti šią pramogą. Turiu pora klausimėlių, turiu štai tokį pistoletą http://www.airstrike.lt/airsoft-ginklai/pistoletai?product_id=724 . Ar galima būtų dalyvauti sekmadienį vykstančiame žaidime su juo? Jeigu mano atsinešti ginklai viršys leidžiamas normas ar bus galimybė be išankstinio susitarimo vietoje išsinuomoti ginklų? Ir kas yra ta mediko taisykle ? :) Kaip ir minėjau esu visiškai žalias šiame reikale todėl bet kokia informacija laukiama :)) Ar galima būtų dalyvauti sekmadienį vykstančiame žaidime su juo? - Galima. Jeigu mano atsinešti ginklai viršys leidžiamas normas ar bus galimybė be išankstinio susitarimo vietoje išsinuomoti ginklų? - Galima. Ir kas yra ta mediko taisykle ? - Jei esi pasautas, per tam tikra laika draugas gali tave subintuoti, taip gauni papildoma "gyvybe". Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Beneris Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Iš Alytaus dalyvausim 4-se BenerisŠarėGiedryzNerka + Nuominkas (del irangos nuomos jau skambinta) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ivenas Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Būsiu.+1 nuomininkas (del nuomos jau skambino) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zveras Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Siūlau pirmam kartui išsinuomoti viską, ką priklauso, ne karvę kainuoja. Informacijos apie nuomą rasi http://www.kariauk.lt/lt/registracija/Ar turi aprangą, tinkamus apsauginius akinius, oranžinę liemenę? Tai būtina.Dėl ginklo... Ar norėtum eiti į tikrą karo lauką ginkluotas pistoletu, kai priešininkai bus ginkluoti automatais? Žaisti galima, taisyklėms neprieštarauja, bet forume jau išdėstytos pastabos, kad nebus žaidimas toks įdomus, kaip lakstant su automatu. Gali išsinuomoti įrangą, o pistoletą neštis kaip papildomą ginklą. Galėsi pamėgint pašaudyt ir vienu, ir kitu, nuspręsi pats, kas geriau, tada kitą kartą nebekils klausimų :) O kad esi žalias, nesijaudink dėl to, prieš žaidimą bus viskas išaiškinta, kas kur kaip kodėl, visa reikalinga informacija bus pateikta. Sveiki esu visai naujas šiame reikale :) tačiau labai noriu išmėginti šią pramogą. Turiu pora klausimėlių, turiu štai tokį pistoletą http://www.airstrike.lt/airsoft-ginklai/pistoletai?product_id=724 . Ar galima būtų dalyvauti sekmadienį vykstančiame žaidime su juo? Jeigu mano atsinešti ginklai viršys leidžiamas normas ar bus galimybė be išankstinio susitarimo vietoje išsinuomoti ginklų? Ir kas yra ta mediko taisykle ? :) Kaip ir minėjau esu visiškai žalias šiame reikale todėl bet kokia informacija laukiama :)) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Antoskalt Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Siūlau pirmam kartui išsinuomoti viską, ką priklauso, ne karvę kainuoja. Informacijos apie nuomą rasi http://www.kariauk.lt/lt/registracija/Ar turi aprangą, tinkamus apsauginius akinius, oranžinę liemenę? Tai būtina.Dėl ginklo... Ar norėtum eiti į tikrą karo lauką ginkluotas pistoletu, kai priešininkai bus ginkluoti automatais? Žaisti galima, taisyklėms neprieštarauja, bet forume jau išdėstytos pastabos, kad nebus žaidimas toks įdomus, kaip lakstant su automatu. Gali išsinuomoti įrangą, o pistoletą neštis kaip papildomą ginklą. Galėsi pamėgint pašaudyt ir vienu, ir kitu, nuspręsi pats, kas geriau, tada kitą kartą nebekils klausimų :) O kad esi žalias, nesijaudink dėl to, prieš žaidimą bus viskas išaiškinta, kas kur kaip kodėl, visa reikalinga informacija bus pateikta.Supratau, ačiū už info, būtinai dalyvausiu ;) užrašykit ir mane kaip sakoma ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vdonatas Atrašyta Liepos 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Liepos 19, 2013 Sudalyvausiu ir aš.Paišykit sarašan. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai