Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sieras

Members
  • Pranešimai

    90
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Sieras Pranešimai

  1. Draugai Reikia pagalbos iš tų, kurie domisi AIRSOFTU. 10-01 dėl nežinomų priežasčių dingo mūsų aktyviausia airsofto grupė kurioje buvo galima pirkti/parduoti daiktus, dalintis patirtimi ir įspudžiais. Noriu atkuri buvusią grupę ir turiu idėju kaip ja bus galima patobulinti ateityje. Prašau jusų padėti atstatyti buvusią bendruomene prisijungti prie jos patiems ir prijungti savo draugus kuriems taip pat idomus šis hobis. Papildomi karmos taškai gaunami už šios žinutės pasidalinimą savo sienoje. 
    https://www.facebook.com/groups/1782538285350820/

  2. 1. UMBRELLA SF

    2.

    Sieras (3)[ - + - +]

    3.NE

    4.MONOLIT

     

    1.http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14003-don-baron/

    2.Don_Baron (3) [----]

    3. NE

    4. MONOLIT

     

    Prašau iki žaidimo susipažinti su setting'u, nes tikrinsim. =)
    Pereikit žaidima, paskaitykit knyga iš S.T.A.L.K.E.R. serijos, arba tiesiog pabendraukite su išmanančiu prie kavos bokalo.

     

    Patvirtinta / Apmokėta

  3. Na jeigu siuo momentu zaidimams turi tik treninga tai vienareiksmiskai i ekipuote. Del tu siauraakiu multiku personazu - siulau nekreipti demesio, tik mazuma turi turi viska pilnai suderinta ( ginklas, ekipuote ir kiti pribumbasai), manau net ir tas pats darko nera visko suderines nebent jis rekonstruktorius. Siuo metu svarbiausia pirkis ir zaisk su tuo su kuom jauties komfortiskai, svarbiausia juk zaidimas. O veliau jeigu nuspresi labiau atspindeti koki karini vieneta jau susipirksi visko ko reikes tam kariniui vienetui rekonstruoti

×
×
  • Sukurti naują...